Kazaz d.o.o. Breza novi sponzor taekwondo kolektiva “Bosna”

Taekwondo klub “Bosna” Visoko u prošloj godini otvorio je nove punktove za trening u Varešu,Brezi i u Mahali-Breza dok su prije toga otvorehi punktovi za trening u Visokom, Gračanici,Moštru i Muhašinovićima.
Kolektiv trenutno broji preko 350 aktivnih članova i trenutno je najtrofejniji i najuspiješniji Taekwondo klub u BiH. Prije nekoliko dana ( 20.04.2014) stručnom štabu trenera Taekwondo kluba “Bosna” pridružio se i master Muhamed Kagrimanović majstor taekwondo-a 7 DAN i nosilac 9 ginisivih rekorda u razbijanju tvrdih predmeta.

Nakon registracije punkta za trenig u Brezi Taekwondo klub “Bosna” privukao je veliku pažnju novih članova ali i istaknutih privrednika koji su prepoznali kvalitet rada sa djecom i omladinom kao i izvanredne ostvarene rezultate ovog kluba u proteklom periodu.

Jedan od takvih je i gospodin Amir Kazaz,vlasnik i direktor fabrike za proizvodnju namještaja “Kazaz” d.o.o. Breza koji je danas ugostio predsjednika Taekwondo kolektiva “Bosna” majstora Edina Kjaevića sa svojim saradnicima kojom prilikom je potpisan ugovor o sponzorstvu za naredni period.

Ovom prilikom se zahvaljijemo godpodinu Kazazu na ukazanom povjerenju kao i svim našim sponzorima i nadamo se dobroj suradnji u narednom periodu koja će nam pomoći da ostvarimo još bolje rezultate.

Predsjednik Taekwondo kolektiva “Bosna”
Edin Kjaević 4 DAN

Komentariši