MEGA TRANS sponzor NK Bosna

Danas je u našim prostorijama potpisan sponzorski ugovor između NK Bosna Visoko i naše visočke kompanije MEGA-TRANS d.o.o Visoko.

Ugovor je potpisan za predstojeću polusezonu. Ugovor ispred NK Bosna Visoko je potpisao Predsjednik UO Nermin Kadrić koji se zahvalio u svoje lićno ime i u ime UO NK Bosna  kompaniji MEGA-TRANS i izvršnom direktoru gospodinu Eminu Efendiri na sponzorskom ugovoru koji će mnogo pomoći u radu NK Bosna Visoko.

Izvršni direktor kompanije gospodin Emin Efendira je istakao da sponzorski ugovor potpisuje sa velikim zadovoljstvom i da je sretan zbog svih pozitivnih dešavanja u i oko kluba, te očekuje u narednom periodu da će ovu pozitivnu priču podržati i ostali privredni subjekti iz naše općine Visoko. Emin Efendira je i član UO NK Bosna Visoko, i vrijedi istaći da njegova kompanija MEGA-TRANS  podržava sve sportske kolektive sa podrućja općine Visoko što je za svaku pohvalu.

Kompanija MEGA TRANS d.o.o Visoko je osnovana 2000 godine. Osnovna djelatnost kompanije je pružanje logističkih usluga uključujući transport/prevoz, skladištenje, distribucija, carinjenje kao i djelatnost konsaltinga na izradi fizibiliti studija kao i konsalting u oblasti optimizacije logističkih procesa i troškova. Posjedujemo vlastiti skladišni prostor kapaciteta 1000 m2 te smo u mogućnosti vršiti usluge skladištenja. Naš rad karakterišu tačnost, pouzdanost, odgovornost, fleksibilnost, kvalitet i brzina. Imamo mlad i dinamičan tim uposlenika koji su uvijek spremni da udovolje zahtjevima klijenata. Konstantno radimo na poboljšanju kvaliteta usluge. Naš osnovni cilj je zadovoljstvo naših klijenata i naša najbolja preporuka su naši klijenti.

 

Budi Bosna

nkbosna.ba