TKD Bosna i u Kiseljaku



Obavještavamo javnost da je pokrenut novi punkt Taekwondo Kolektiva Bosna i to na području Kiseljaka gdje članovi mogu trenirati na dva mjesta. U Kiseljaku gdje naši članovi treniraju u sali Islamskog  centra u Kiseljaku i kao i na Bilalovcu gdje članovi treniraju u sportskoj sali OŠ “Kiseljak” Bilalovac. Prezentacija Taekwodno Kolektiva Bosna kao i upis novih članova na navedenom punktu obavljen je dana (srijeda)  13.02.2019. gdje se upisalo 70 novih članova.

Cilj Taekwondo Kolektiva Bosna je da i članovima u Kiseljaku ponudimo mogućnost da treniraju u našem kolektivu a sve kako bi dobili vrhunske sportiste koji će osvajati najsjajnija odličja na takmičenjim. Taekwodno Kolektiv Bosna ima vrhunske uslove za treniranje naših članova, zatim edukovane trenere koji će svojim znanjem i sposobnostima prenijeti znanje i vještine na naše članove.

Prvi trening na punktu u Bilalovcu u sportskoj sali OŠ “Kiseljak” Bilalovac je s početkom u 16.00 h, a na Punktu u Kiseljaku u sali Islamskog  centra s početkom u 18.00 h.

Pridruđite se i Vi najuspješnijem Taekwodno Kolektivu u BiH.

VAŠ TAEKWODNO KOLEKTIV BOSNA!!