Budi i ti vjetar u leđa – ispratimo Elvedinu Muzaferiju u Saalbach sa 100 hiljada pratilaca na društvenim mrežama

BUDI I TI VJETAR U LEĐA – 100 HILJADA DO SAALBACHA

Nakon posljednjih, predfinalnih utrka u Kvitfjellu početkom marta, u kojima je Elvedina Muzaferija potvrdila plasman u finale Svjetskog kupa, na društvenim mrežama osvanula je inicijativa s ciljem povećanja broja pratilaca najbolje bosanskohercegovačke skijašice na Facebooku i Instagramu.

Objavljena u Facebook grupi “Balkan na snegu”, brzo se proširila društvenim mrežama i rezultirala je s dvadeset hiljada novih pratilaca na platformama jedine bh. skijašice u Svjetskom kupu.

Uvjereni da naša snježna kraljica u stvarnosti ima mnogo više fanova i navijača, koje je samo potrebno podstaći da odlaskom na njene mreže aktiviraju dugme “pratim” (follow), pozivamo urednike i novinare da u svome medijskom prostoru (posebno na društvenim mrežama) još jednom daju vjetar u leđa sjajnoj Elvedini upućujući na njene Facebook i Instagram naloge.

Prvu, Super – G utrku završnice Audi FIS Ski World Cupa, Muzaferija vozi u petak, 22. marta, a dan kasnije za novi najbolji plasman startat će i utrku spusta.

Sve vas koji se pridružite inicijativi s namjerom da sjajnu skijašicu u Saalbach ispratimo sa 100 hiljada pratilaca na društvenim mrežama, molimo da u objavama inicijative označite zvanične Facebook i Instagram profile:

FB: Elvedina Muzaferija

IG: Elvedina Muzaferija

Sportisti zaslužuju više pažnje, a narod više radosti!