Edin Kajević ušao u Kuću slavnih taekwondoa

Majstor taekwondoa sa najpoznatijim majstorima svijeta.

Dana 23.08.2024. godine, u Minhenu, Njemačka, u Hotelu Holiday Inn, održana je ceremonija dodjele certifikata ulaska u Kuću slavnih taekwondoa (Hall of fame Taekwondo”). Naš master Edin Kajević Kaja je tako ušao u ovu renomiranu instituciju sa najpoznatijim majstorima svijeta i tako postao jedan od rijetkih u BiH koji se okitio ovom titulom!

Na samoj ceremoniji bili su prisutni najbolji grandmasteri i masteri u svijetu te sa svih kontineta.

Među istaknutim osobama koje su ranije primljene u kuću slavnih nalaze se dr. Un Yong Kim, GM Eui Min Ko, GM Sei Hyeok Kim, GM Thomas Schneider, četverostruki svjetski prvak Kuk Hyun Jung, olimpijska zlatna medalistkinja iz 2000. godine Lauren Burns i drugi.

Zbog velikog i izvanrednog iskustva u Taekwondou zajedno s nekoliko vodećih instruktora iz cijelog svijeta, naš master Edin Kajević Kaja dobio je ovo priznanje, te je to velika čast koja je pripala našem majstoru i našoj BiH.

Zahvaljujemo se grand masteru Miro Brežan koji je prepoznao rad i kavlitet našeg majstora te ga nominovao za ovu titulu.

Taekwondo Kolektiv Bosna Rudar čestita našem masteru Edinu Kajeviću Kaji koji je pokazao put našim članovima i trenerima da se samo upornim i predanim radom mogu doseći najviše stepenice uspijeha.

Slavlje povodom ulasku u “Kuću slavnih Taekwondno” (Hall of fame Taekwondo) održat će se u nedjelju 25.08.2024. godine ispred Sportsko rekreacionog centra Bosna u Muhašunovićima u Visokom.

“Ništa kopija, samo original”

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA RUDAR!!