NK Bosna: Pomoćni teren s umjetnom travom

Upravni odbor NK Bosna u svom dopisu potencijalnim sponzorima afirmiše i dovršavanje radova na pomoćnom terenu – umjetnoj travi.
U dopisu se kaže:
“Naime, u priloženim fotografijama, možete vidjeti da je kompletan teren u fazi pripreme kako bi se sa postavljanjem umjetne trave krenulo u Aprilu 2014. godine. Teren se nalazi u sklopu gradskog stadiona “Luke” u Visokom i tretira se kao pomoćni teren, koji će odlično služiti za odigravanje utakmica za mladže kategorije, treninge,rekreativne termine te pripreme za klubove i prije svega našim BH zmajevima!

Sama realizacija navedenog projekta iznosi cca. 400.000,00 KM, a projekat je podijeljen u tri faze:

  • 1.faza, kupovina umjetne trave  u vrijednosti od cca 100.000,00 KM;-Realizovano
  • 2.faza,  priprema podloge  (zemljani radovi) u vrijednosti od cca. 105.000,00 KM;Realizovano
  • 3.faza, postavljanje umjetne trave i završni infrastrukturni radovi postavljanje ograde,reflektora, u vrijednosti od cca. 200.000,00 KM;

Postavljanje umjetne trave na pomoćni stadion ima za cilj omasovljenje sporta u Općini Visoko kao i ponovno oživljavanje Gradskog stadiona i vraćanje stadiona njegovoj osnovnoj namjeni. Također, neposredna blizina Sarajeva i Zenice otvara mogućnost održivog samofinansiranja Gradskog stadiona Luke pružanjem usluga treniranja kako sportskih klubova tako i reprezentativnih selekcija.

Cilj ovog dopisa je podstaći vašu dobru volju, ukoliko naravno želite da podržite završne radove projekta, te kroz svoje učešće budete dio najznačajnijeg projekta u postratnom periodu grada Visoko.

Ukoliko želite učestvovati, pročitajte svakako i prilog “Ugovor o reklamiranju”. Isti se kreira između NK Bosna Visoko i sponzora/donatora.

Uplatu možete izvršiti na račun za NK Bosna Visoko, SPARKASSE banke 1990470005158896.

Vaša podrška je više nego dobrodošla!

 

 

Komentariši