MNK Samirče odigrao prvu pripremnu utakmicu u Visokom protiv Fusal Kluba Kakanj

U KSC “Mladost” Visoko odigrana prijateljska, prva zvanična na domaćem terenu, utakmica između MNK “Samirče” Visoko i ekipe Futsal Klub Kakanj.
Rezultat ove utakmice je u drugom planu ali nije na odmet spomenuti da je ekipa MNK “Samirče” Visoko pobijedila rezultatom 5:0. Golove su postigli Begić 1, Hodžić 3 i Arnautović 1 pogodak.
Za ekipu MNK „Samirče“ nastupili su :
Nermin Šabić, Irnas Begić, Adin Arnautović, Mato Kozina, Jasmin Hodžić, Irhan Likić- kapiten i trener ekipe, dok povrijeđeni Puščul Elmir je utakmicu pratio sa klupe.
Za ekipu Futsal Klub Kakanj nastupili su :
Hadrović Esmir, Čajo Nedim, Neimarlija Adi, Lušija Almir, Delibašić Asmir i Terzić Adnan po budnim okom profesora Ljubović Harisa.
Bila je ovo zgodna prilika da se pokaže na terenu šta ove dvije ekipe mogu učiniti u predstojećem takmičenju Lige Federacije BiH i to će im biti prva sezona takmičenja.
Iz NMK „Samirče“ poručuju da će se treninzi održavati redovno svake nedjelje u 13,00 sati u KSC „Mladost“ gdje će se vršiti i upis novih igrača starosne dobi iznad 14 godina.
Također poručuju da su za sve zainteresovane spremne da pomognu rad ovog MNK pripremili članske karte i kupovinom iste postajete član kluba ali i pružate šansu mladim sportistima da se afirmišu u malom nogometu.

www.magazinplus.eu