“WIRON” U MLADE RUKOMETAŠE

Koordninacioni odbor RK”Bosna ”Visoko koji djeluje u sklopu UO kluba, a koji se isključivo brine o radu omladinskih selekcija RK ”Bosna”Visoko, vrijedno radi kako bi obezbjedio optimalne uslove za neometan rad omladinskih selekcija RK ”Bosna.

Koordinacioni odbor ulaže maksimalne napore da obezbjedi finansijska sredstva koja su najneophodnija za normalno funkcionisanje i upravo je visočka firma „WIRON“ prepoznala taj rad koordinacionog odbora i odlučila da pruži finansijsku podršku ljudima koji rade u koordinacionom odboru.

Koordinator Handžić Mirza:

“Velika nam je čast i zadovoljstvo zbog toga ljudi prepoznaju naš rad u koordinacionom odboru i zato što se odlučuju da nam pruže finansijsku podršku koja nam je najneophodnija u ovim trenucima.
Koristim ovu priliku da se zahvalim firmi „WIRON“ na čelu sa vlasnikom gosp. Agić Amerom, koja je prepoznala naš rad i pružila nam finansijsku pomoć. Nadamo se da će saradnja koju smo uspostavili trajati dugo i da će firma „WIRON“ biti dio stvaranja jake RK ”Bosna”Visoko.

Vlasnik firme „WIRON“, Amer Agić:

“Čast nam je i zadovoljstvo što možemo pomoći ovim ljudima koji se brinu i vrijedno rade da omoguće maksimalne uslove mladim rukometašima za njihov daljni rukometni napredak. Firma „WIRON“ kao društveno odgovorna firma je prepoznala ambicije u ljudima koji se brinu o omladinskim selekcijama RK ”Bosna”Visoko i odlučila da im pruži finansijsku podršku u nadi da će im ista pomoći da stvore maksimalne uslove za djecu koja vrijedno treniraju. RK ”Bosna” je u uvijek bio brend u našem gradu i sigurno je da je i to jedan od razloga što smo se odlučili da i mi kao firma budemo dio tog brenda. Ja bih još na kraju iskoristio priliku da pozovem i ostale privredne subjekte, pogotovo mala preduzeća da uzmu svoje učesće i da pomognu ovim mladim i ambicioznim ljudima koji žele da vrate RK ”Bosna”Visoko na stare staze slave.”

TV Vi-net