IGM novi sponzor NK Bosna Visoko

NK Bosna Visoko danas je dobio novog sponzora za 2015/2016. godinu. Naime, danas su član UO Muhamed Husić i generalni direktor IGM Visoko gospodin Mustafa Uzunalić  potpisali jednogodišnji sponzorski ugovor.

Predstavnik kluba Muhamed Husić izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, te očekuje kako će pomenuta saradnja biti na još većem nivou u budućnosti. Također, generalni direktor IGM Visoko gospodin Mustafa Uzunalić je zadovoljan sa potpisanim ugovorom i pohvalio je rad sadašnje uprave koja je uradila mnogo na stvaranju infrastrukture i cestitao je igračima na dobrim rezultatima koje su postigli u prethodne dvije utakmice, te je zazelio  mnogo srece u buducnosti NK Bosna Visoko. Upravni odbor NK Bosna Visoko se zahvaljuje generalnom direktoru Mustafi Uzunaliću na potpisanom ugovoru te pozivaju  građane da podržavaju domaće kompanije.

Industrija građevinskog materijala IGM Visoko posluje kao društvo ograničene odgovornosti. Osnovna djelatnost je proizvodnja cigle, proizvodnja EPS, proizvodnja AL-PVC stolarije, trgovina građevinskim materijalima i građevinska operativa. Generalni direktor je gosp. Mustafa Uzunalić. Društvo je u vlasništvu domaćih fizičkih lica.