NK Bosna: Vedad Gljiva i Edvin Rastoder potpisali polusezonski ugovor

Danas je u prostorijama FK Sarajevo, ozvaničena saradnja našeg kluba sa dva mlada i talentovana igrača, Vedadom Gljivom i Edvinom Rastoderom.

Izuzetno smo zadovoljni što će pomenuti dvojac nositi naš dres u narednoj polusezoni, te se nadamo da će doprinijeti ispunjenju našeg cilja, a to je Premijer Liga BiH. Oba igrača su iskazala zadovoljstvo što će u narednom periodu imati priliku da nose dres Bosne iz Visokog.
Prinove su istakle kako se njihove ambicije poklapaju sa ambicijama našeg kluba, te smatraju kako Bosna može osvijiti 1. mjesto i plasirati se u najviši rang takmičenja. Također, novi igrači su izuzetno zadovoljni načinom na koji su primljeni u Visokom, od strane suigrača, uprave i navijača našeg kluba. U njihovoj odluci da pojačaju naš klub je pomogla i činjenica da naš klub krasi dobra organizacija, pozitivna atmosfera, ali i odlična popratna infrastruktura.
UO NK Bosna Visoko se zahvaljuje FK Sarajevo na izuzetnoj tehničko-poslovnoj suradnji, uz nadu da će se ovi odnosi dodatno ojačati.
U ime NK Bosna Visoko, ugovor sa igračima je potpisao Generalni Sekretar Melvin Ahmetović.