NK Bosna: Hvala Zvijezdi i njenim navijačima

Iako deklasirani od Zvijezde iz Gradačca (1:5) u redovima visočke Bosne nisu imali nikakve zamjerke na jučerašnji meč na Banja Ilidži.

Čak naprotiv, u pravom sportskom duhu iz Bosne su se zahvalili Zvijezdi te njenim navijačima, a iskazali su iz Visokog i i pohvale sudijama jučerašnjeg meča. Saopštenje UO NK Bosna Visoko prenosimo u cijelosti.

“Upravni odbor NK Bosna Visoko ovom prilikom zahvaljuje  domaćinu NK Zvijezda Gradačac na srdačnom prijemu kojim će im biti uzvraćen kada budu gostovali u Visokom. Također, upućujemo pohvale igračima i navijačima Zvijezde, na odličnoj igri i na fer i korektnom ponašanju.

Želimo istaći fantastičan gest navijača domaće ekipe koji su tokom poluvremena organizovali osvježenje za naše navijače koji su pohodili današnju utakmicu. Ovaj gest je pokazatelj boljitka u bh.nogometu i primjer kakvi trebaju biti odnosi između klubova i navijača.

Također želimo istaći i to da je današnji rezultat isključivo plod loše igre naše ekipe te da sudijska ekipa ni u jednom momentu nije utjcala na igru u negativnom smislu.

Sudijska četvorka na čelu sa Kazlagić Mirzom zaslužuje sve pohvale za današnji nastup, ovo je primjer koji trebaju slijediti svi”, stoji u saopćenju.

sportsport.ba