Hrelja: U prilog nam ide to što vodeće ekipe na proljeće dolaze u Visoko

Piše: Dean Marijanović / Intervju 007

Bosna iz Visokog važi za jednu od najkvalitetnijih ekipa ove sezone u Prvoj ligi Fedaracije BiH. Trenutno zauzimaju 6. poziciju sa šest bodova zaostaka za liderom, ekipom Sloge iz Simin Hana.

Šest bodova nije ne dostižno što potvrđuje i ponajbolji fudbaler ekipe iz Visokog, Adnan Hrelja..

“Sigurno da Bosna posjeduje kvalitetnu ekipu koja zaslužuje sami vrh Prve lige Federacije. Moja očekivanja su svakako da što više možemo nadoknadimo zaostatak koji je sada 6 bodova za Slogom. Svakako da imamo ekipu koja može pomrsiti račune svima, svakako da nam u prilog ide to što tri trenutno vodeće ekipe Sloga Simin Han, Zvijezda Gradačac i Olimpick na proljeće dolaze u visoko.” – izjavio je Hrelja, te se osvrnuo na atmosferu u ekipi nakon poraza u Gradačcu..

“Atmosfera u ekipi je na jednom zavidnom nivou gdje imamo punu podršku od strane uprave i vodećih ljudi kluba, poraz u Gradačcu je iza nas, to ne bi nešto više komentarisao ali svakako da ćemo iz svega ovoga izaći još jači.”

Hrelja je ove sezone upisao tri asistencije, te važi za jednog od najboljih fudbalera Bosne u proteklom dijelu ove sezone..

“U do sada odigranih 11 utakmica sam zadovoljan svojim učinkom od tri asistencije ali naravno da uvijek može bolje mislim da smo trebali imati koji bod više međutim tako je to u fudbalu negdje ti da negdje oduzme tako da ne smijemo biti nezadovoljni činjenicom da imamo samo 2 poraza, oba na gostovanjima kod glavnih konkurenata za ulazak u Premijer ligu.”

 

nkbosna