Ivan Divković više nije član RK Bosna Centrotrans

Iskusni lijevi i srednji bek Ivan Divković više nije član Rukometnog kluba Bosna Centrotrans. Zbog inostranog angažmana i ponude koja se ne odbija, Divković je od RK Bosna Centrotrans dobio “slobodne papire”.

“RK Bosna Centrotrans se zahvaljuje Ivanu Divkoviću na doprinosu koji je dao ovom klubu. Dobio je ponudu koja se ne odbija i ovaj klub nikada nikome neće stajati na putu ko ide na bolje mjesto. Ivanu su vrata našeg kluba uvijek otvorena”, kazao je predsjednik UO RK Bosna Centrotrans Adnan Delić.
“Obavio sam razgovor s klupskim rukovodstvom i naveo svoje razloge. Nisam ovo planirao, ali moralo je doći do toga. Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam igrao u Visokom i nisam rekao da se neću vratiti. Korektno smo se rastali, a jako sam zahvalan klubu što su rekli da mi vrata nisu zatvorena. Stvarno mi je odlično bilo u Visokom u ovom kratkom periodu i godio je mi je ovaj period. Ne bih išao odavdje, ali situacija je takva da sam morao i još jednom hvala navijačima u Visokom, upravi kluba, saigračima i stručnom štabu”, rekao je Divković.
Služba za odnose sa javnošću RK Bosna Centrotrans