Imamagić: Nećemo se predati u Mostaru

Rukometaši visočke Bosne Centrotrans su u 9. kolu Premijer lige BiHdeklasirali Maglaj sa 25:16, a lijevi bek Nedžad Imamagić kaže da je pobjeda sasvim zaslužena.

– Bila je to jako dobra utakmica. U početku smo igrali odličnu odbranu, imali smo sjajno raspoloženog golmana Grču, u napadu sve odradili kako smo zamisli, tako da nam je preostalo da drugi dio rutinski privedemo kraju i ostvarimo pobjedu, kaže Imamagić, koji je istakao da će Visočanima biti teško u 10. kolu u Mostaru, jer je Zrinjski u sjajnom nizu od šest uzastopnih pobjeda.

– Njihova serija je za svako poštovanje, posebno ako se zna da je posljednja pobjeda ostvarena protiv lidera Izviđača. Mostarci imaju jako mladu ekipu, kao i mi, i sigurno da mogu mnogo da trče. Imaju visoke igrače i to bi nam moglo predstavljati problem, kada su u odbrani, rekao je Imamagić i dodao:

– Uz svu dozu respekta obećavam da se nećemo predati. Idemo da odigramo dobru utakmicu, da se borimo od prve do posljednje minute, te se nadam da će nagrada za naš trud doći u vidu pozitivnog rezultata.


Služba za odnose sa javnošću RK Bosna Centrotrans