“Visočke zimske radosti“: Otvaranje 10. decembra u 18 sati

Na inicijativu Općinske načelnice mr.sci. Amre Babić i ove zime je sve spremno za iznenađenje, ali i osvježenje u dugim zimskim danima pod nazivom „Visočke zimske radosti“.

Manifestacija „Visočke zimske radosti“ je regionalnog karaktera koja će se po drugi put održati u Visokom. Sadržaji koji će krasiti ovu manifestaciju su veliko klizalište, zatim bina, praznični sajam i kulturno-zabavni program, ali i mnogi drugi zanimljivi sadržaji za sve uzraste.

Pomenuta manifestacija će se održavati na platou ispred KSC „Mladost“ Visoko. Manifestacija će trajati od 10. decembra 2017. godine do 20. januara 2018. godine.

Otvorenje manifestacije održat će se u nedjelju 10. decembra sa početkom u 18 sati, a uveličat će ga revijalna utakmica HK „Medvjedi“ iz Sarajeva i nastup članice njihovog kluba, klizačice Zare Husedžinović. Planiran je i prigodan program učenika OŠ „Kulin Ban“ Visoko.

Webzimske Radosti

Generalni pokrovitelj manifestacije „Visočke zimske radosti“ je Općina Visoko u saradnji sa privrednicima naše općine, a pripreme za ovaj unikatan događaj odavno su intenzivirane i privode se kraju.

Cijena ulaznice i iznajmljivanja klizaljki za jedan termin od sat vremena iznosi 2 KM.

Svi ste pozvani, svi ste dobrodošli!

 

Press Općine Visoko