TKD Bosna: Polaganja za više pojaseve u NEDJELJU u 13:00 sati

POLAGANJE ZA VIŠA UČENIČKA ZVANJA TKD KOLEKTIVA BOSNA I PROMOCIJA KNJIGE SPORTSKI VREMEPLOV AUTO MUHAMEDA BIKIĆA!!

Pozivamo, sve naše, roditelje, trenere i članove i prijatelje TKD Kolektiva Bosna da u nedjelju, 24. decembra 2017. godine od 13 sati svojim prisutvom uveličaju naše aktivnosati u sportskoj sali škole MSŠ „Hazim Šabanović“ u Visokom u okviru polaganja za više pojaseve (viša učenička zvanja) TKD kolektiva Bosna. Naime, u okviru polaganja (u pauzi) održat će se pomocija treće dopunjeno izdanje knjige sportskivremeplov.ba, koja govori o velikanima bh. sporta, ljudima koji su svojim sportskim uspjesima postali i ostali dio sportske historije ovdašnjih prostora, te proslavili našu zemlju širom svijeta. Među njima je svakako i Ginisov rekorder Edin Kajevic-Kaja, alfa i omega TKD kolektiva Bosna, koji će zajedno sa svojim kolegama iz jednog od najuspješnijih bh. teakwondo kolektiva promovirati ovu jedinstvenu knjigu.
U proteklom periodu, od kako je ugledala svijetlo dana, knjiga sportskivremepov.ba predstavljena je u Sarajevu (dva puta), Zavidovićima (dva puta), Bugojnu, Brezi, Mostaru, Zenici, Plavu (Crna Gora), Travniku, Visokom, Kaknju, Odžaku, Ilijašu, Tuzli, Goraždu, Varešu, Jajcu, Las Vegasu, Chicagu (USA) i Bihaću.

Ovo je velika prilika da iz prve ruke poslušate autora knjige čuvenog sportskog novinara i magistra Muhameda Bikića o našim sportskim asovima a pogotovo o našem maestru Taekwondoa i svjetskog i Ginuinness rekordera Edinu Kajeviću- Kaji.

DOBRO NAM DOŠLI!!

Predsjednik TKD Kolektiva Bosna

Kajević Edin – Kaja.