Adnan Harmandić: Pobjedom protiv Goražda kompletirati niz uoči pauze

U okviru 19. kola Premijer lige BiH za rukometaše visočka Bosna Centrotrans dočekuje ekipu Goražda. U prethodnom kolu visočki rukometaši savladali su Bosnu (Sarajevo) na Mojmilu i upisali prve gostujuće bodove ove sezone.

– U meču protiv Bosne morali smo davati svoj maksimum do 40. ili 45. minute. Bosna ima mladu ekipu željnu dokazivanja i možda su se potajno nadali nekom iznenađenju, ali mislim da smo na kraju slavili zasluženo i donijeli prva tri boda s gostovanja ove sezone. Nadam se da ćemo nastaviti s ovim nizom, te da u meču sa Goraždem kompletiramo niz pobjeda prije reprezentativne pauze, govori kapiten Bosne Centrotrans Adnan Harmandić i ističe da je nakon pobjede u Sarajevu pao veliki pritisak sa leđa igrača, jer do ovog meča sa svih gostovanja ekipa se vraćala bez osvojenih bodova.

– Pritisak jeste spao, jer je u glavama igrača to bilo hronično. Mislim da smo skinuli taj maler gostujućih mečeva i da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima na strani, kazao je Harmandić i pozvao publiku da u što većem broju dođe sutra u KSC Mladost.

– Očekujemo veliku podršku s tribina, dosad je bilo fenomalno svaki put, a sada želimo i hoćemo još više, zaključio je Harmandić.

Meč RK Bosna Centrotrans – RK Goražde igra se sutra (subota) od 19 sati u KSC Mladost!