taekwonodo “bosna” posjetili vrhunski mastori

Taekwondo kolektiv (TKD) “Bosna” i Sportsko-rekreativni centar (SRC) “Bosna” protekle nedjelje posjetili su vrhunski majstori taekwonda, Miroslav Miro Brežan (9. dan) i Tamara Pradegan (8. dan).

U okviru posjete, Grand Majstor Miro Brežan (predsjednik TKD “Karlovac”) začetnik je taekwonda i Tamara Pradegan, sekretar i trener vodećeg hrvatskog taekwondo kluba “Jastreb” (nositelj titule ekipnih prvaka Hrvatske već 21. put u 27 godina postojanja), ovom prilikom zvanično su uručili domaćinu Edinu Kajeviću certifikat iz Kukiwona, priznanje za majstora taekwondoa 5. dan, što je Kajević nedavno polagao i položio u Beču (Austrija).Uvaženi gosti Miro i Tamara kao i njihov prijatelj Iranac, inače pomoćni trener, upriličili su obilazak SRC “Bosna” te kolektivu “Bosna” čestitali na dosadašnjem uspjehu sa željom sa još većim uspjehom u Novoj 2019. godini.
“U ime taekwondo kolektiva Bosna želimo se zahvaliti našim gostima i najavljujemo da će već od 2. janura naši članovi biti na zajedničkom kampu u Zagrebu sa dva uspješna hrvatska TKD kolektiva, Jastreb i Kalovac”, saopćeno je iz TKD “Bosna”.
VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV  BOSNA!!