RK Bosna – HMRK Zrinjski: subota, 02. februarI dok se Premijer liga za rukometaše nastavlja utakmicama 14. kola tek za 2 sedmice, naši rukometaši svoju prvu obavezu nakon pauze imaju u Kupu, kroz utakmice četvrtfinala i dvoboje sa HMRK Zrinjski iz Mostara.

Bosna i Zrinjski ove sezone su se sastali jednom, i to u okviru 10. kola Premijer lige, kada je naš tim u zanimljivoj utakmici u Visokom slavio rezultatom 28:22, dok su prethodne sezona oba tima slavili na domaćem terenu. Bez obzira na trenutni plasman na tabeli, naš tim u ovu utakmicu ulazi maksimalno ozbiljno sa punim poštovanjem prema sportskim prijateljima iz RK Zrinjski te nas sasvim sigurno očekuju dvije veoma zanimljive utakmice.

Prva utakmica četvrtfinala između RK Bosna Visoko i RK Zrinjski Mostar igra se u subotu, 2. februara 2019. godine, od 18 sati u KSC Mladost. Najavljen je sudijski par Grbić/Taletović uz delegata Damira Gadžu. Ulaznica za utakmicu košta 4 KM, a ulaz bez validne ulaznice ili godišnje članske karte neće biti moguć.

RK Bosna Visoko