Vaš Fizioterapeut: Riješite se problema uzrokovanih ubrzanim stilom života

Fizioterapeutska ordinacija

VAŠ FIZIOTERAPEUT.

Nalazimo se u PC Vizija na I spratu. 
Kontakt tel.061 826-072 (viber, whatsApp).

Posjetite i našu fb stranicu:
https://www.facebook.com/tarikbukvafizioterapeut

NUDIMO:
 masaže
 rehabilitacija poslije sportskih i dugih povreda
 kineziterapija
 korektivne vježbe za djecu
 kinesiotaping
 stručno savjetovanje

Riješite se vrtoglavica, glavobolja, bolova u leđima, ramenima, napetosti u mišićima i svih drugih problema lokomotornog sistema uzrokovanih današnjim ubrzanim stilom života. Živimo u vremenu koji je dosta ubrzan i stresan. Vrlo malo vremena posvjećujemo sebi i svome tijelu. To sve ostavlja traga i negativnih posljedica na psihofizičko stanje organizma. Javljaju se bolovi u leđima, različiti bolni sindromi koji ljudima stvaraju dosta poteškoća u svakodnevnim aspektima života.

Stoga je potrebno s vremena na vrijeme priuštiti sebi odmor, masažu, plivanje, različite rekreativne sportske aktivnosti kako bi se lakše nosili sa svakodnevnim životnim izazovima.

Kod djece se javljaju problemi rasta i razvoja. Školske torbe su teške, djeca dosta vremena provode ispred televizije, računara i nedovoljno se kreću. Kao posljedicu imamo narušenu posturu i loše držanje, što bez pravilnog tretmana može dovesti do mnogo većih problema.
Profesionalni pristup i dugogodišnje iskustvo iz oblasti sportske medicine i rehabilitacije, kao i u radu sa djecom svih uzrasnih dobi, možete pronaći u ordinaciji Vaš Fizioterapeut.