Na Balkansko prvenstvo u Bugarskoj sinoc otputovalo 6 članova TKD BOSNA

Na Balkansko prvenstvo u Bugarskoj sinoc otputovalo 6 članova TKD BOSNA koji čine Taekwondo selelekciju BiH. Naš tim predvodit će glavni trener Edin Kajević – Kaja.

U subotu 14.09.2019 godine Bugarskoj počinje Balkansko prvenstvo u Taekwandou, a gdje će nastupiti i Tekwondo selekcija BiH. Šest naših takmičara nastupit ce s ostalim reprezentativcima BiH.

“Sretni smo da naših šest takmičara idu kao članovi reprezentacije BiH na Balkansko prvenstvo, a na kome će nastupiti najbolji majstori ovog atraktivnog borilačkog sporta. U vrlo žestokoj konkurenciji biće to prilika da svi naši reprezentativci, pa tako i članovi našeg kolektiva,još jednom potvrde svoj nesumnjiv kvalitet i talenat. Svi reprezentativci iz našeg kluba maksimalno su se spremali za ovo zahtjevno prvenstvo i očekujem da će časno braniti boje BiH. U sklopu tima koji će predstavljati naš kolektiv i reprezentaciju BIH su:Tajma Kajević,Amina Hrvat,Sajra Kajević, Imran Bašić, Davud Mešinović i Fahrudin Adilović. Vjerujemo u naše članove i sigurni smo da neće razočarati sve naše navijače u cijeloj BiH.”

Vaš Taekwondo Kolektiv Bosna!!