Javni poziv za dostavu prijava za Manifestaciju “Izbor najuspješnijih sportista i sportskih radnika grada Visoko “za 2020.godinu

POZIV ZA DOSTAVU PRIJEDLOGA ZA IZBOR NAJUSPJEŠNIJIH SPORTISTA I   SPORTSKIH RADNIKA GRADA VISOKO ZA 2020. GODINU.

SVIM SPORTSKIM ORGANIZACIJAMA, KLUBOVIMA I MEDIJIMA;

 DOSTAVA PRIJEDLOGA ZA IZBOR NAJUSPJEŠNIJI U SPORTU ZA 2020. godinu.

U skladu sa Statutom Sportskog Saveza Grada Visoko i Pravilnika o nagradama i priznanjima, te dugogodišnjoj tradiciji, sportski Savez grada Visoko i ove godine u saradnji sa Upravom Grada Visoko namjerava održati Svećano proglašenje, ˝NAJUSPJEŠNIJIH SPORTISTA I SPORTSKIH RADNIKA GRADA VISOKO” za 2020-u godinu.

Pozivamo registrovane članice Sportskog Saveza grada Visoko, da dostave svoje prijedloge, sa obrazloženjem za najuspješnije sportiste, sportske radnike i klubove.

Napomena:
Upravni odbor Sportskog Saveza grada Visoko ove godine će dodjeliti priznanja isključivo za ostvareni vrhunski sportski rezultat.

U skladu sa preporukama nadležnih institucija vezanih za pandemiju COVID-19 Sportski Savez će u saglasnosti sa Gradskom upravom donjeti odluku na koji način će se priznanja dodjeliti.

Posebno vas molimo da uz vaše prijedloge kandidata za priznanje dostavite odgovarajuću zvaničnu dokumentaciju (ovjerene kopije originalnih biltena takmičenja, diploma i slično, navesti najuspješniji rezultat, broj zemalja učesnica i dr) .

Za svakog predloženog kandidata napisati kratku biografiju.

NAPOMENA:

O tačnom datumu i mjestu proglašenja najuspješnijih sportista naknadno ćemo vas obavijestiti pismeno ili putem medija.

Za sve informacije obratite se kancelariji Saveza na  mob. 060 310 08 70

( Dišalari Ejman ) ili na e-mail: ssvisoko@gmail.com

Prijedloge možete dostaviti lično u Savez od 13:00 do 15:00 svakim radnim danom ili poslati poštom na adresu:
˝Sportski savez grada Visoko˝ Alije Izetbegovića“ br. 12, 71300 Visoko.

Rok za dostavu prijedloga je do 29. januara 2021. godine, uz napomenu da prijedlozi koji stignu nakon datog roka neće se razmatrati.

Sportski Savez Grada Visoko