Mensur Džaviti zakazao prozivku fudbalera Bosne za četvrtak 01.02. u 15:00 sati

Upravni odbor NK Bosna pojačan članovima Koordinacionog odbora održao je svoj prvi radni sastanak u prostorijama kluba. Razgovarano je o igračkom kadru koji je trenutno na raspolaganju, kao i igračima na koje novi stručni štab neće računati, te o igračima koji su zatražili ispisnice i koje će im bez bilo kakvih komplikacija biti i uručene.

Novi trener ekipe Mensur Džaviti zakazao je prozivku igrača za 01.02.2024.godine u četvrtak sa početkom u 15:00sati. Džaviti će uskoro saopštiti i imena svojih saradnika koji će raditi s njim u stručnom štabu.

Također za danas (utorak) zakazan je sastanak sa trenerima svih selekcija od pjetlića do seniora sa predsjednikom kluba Emirom Bijedićem na kojem će biti prezentirane smjernice rada u narednom periodu, a tom prilikom bit će zvanično predstavljen i Elvir Memić zadužen za rad sa trenerima omladinskih selekcija gdje će imati priliku da prenese svoje znanje stečeno dugogodišnjim radom u akademiji Real Madrida čiju licencu za rad i posjeduje.

Pozitivna atmosfera vlada u Lukama, prepoznali su to i prijatelji kluba pa je tako već na prvom sastanku u toku istog stigla i nova oprema za trening kao i nova garnitura dresova.

Prvenstvo za seniore počinje 16.03. 2024.godine gostovanjem u Vogošći kod UNIS-a, dok će omladinske selekcije svoju takmičarsku sezonu započeti nešto ranije.

visoko.co.ba