Treći oficijalni kamp GNK Dinamo Zagreb BiH u Ilijašu i Visokom

TREĆI OFICIJALNI KAMP GNK DINAMO ZAGREB BIH

18.07.-21.07.2024 ILIJAŠ- VISOKO

PLAN I PROGRAM KAMPA REALIZIRAT ĆE NAJBOLJI TRENERI IZ NOGOMETNE ŠKOLE DINAMO ZAGREB UZ ASISTENCIJU DOMAČIH TRENERA.

PLAN I PROGRAM KAMPA OBUHVATA NIZ AKTIVNOSTI (TESTIRANJE, TRENINZI, PREDAVANJA I KONTROLNA UTAKMICA).

TESTIRANJE FUDBALSKIH SITUACIONO- MOTORIČKIH SPOSOBNOSTI I KOMPOZICIJE/SASTAVA TIJELA TESTIRAT ĆE SE NAJSAVREMENIJOM OPREMOM KOJA SE KORISTI NA INSTITUT ZA SPORT- UNIVERZITETA U SARAJEVU.

SVAKI UČESNIK KAMPA DOBIVA OFICIJALNU OPREMU (DRES, ŠORC, ŠTUCNE I TORBA), PRISTUP FOTOGRAFIJAMA I VIDEO ZAPISIMA SA KAMPA, REZULTATE TESTIRANJA I DIPLOMU KAMPA.

SA PRETHODNA DVA KAMPA PRILIKU ZA BORAVAK U DINAMOVOJ ŠKOLI U ZAGREBU IMALO JE UKUPNO 22 UČESNIKA, TAKO I OVE GODINE NAJBOLJI NOGOMETAŠI IZ SVAKOG GODIŠTA IZABRANI OD STRANE TRENERA DINAMA DOBIT ĆE PRILIKU BITI GOSTI 7 DANA U DINAMOVOJ ŠKOLI U ZAGREBU.

CIJENA UČEŠĆA U KAMPU JE 280 KM. AKONTACIJA IZNOSI 100KM, ISTU JE POTREBNO UPLATITI U ROKU 10 DANA OD DANA POPUNJAVANJA ONLINE PRIJAVE.

PODACI ZA UPLATU BIT ĆE DOSTAVLJENI NA E-MAIL ADRESU RODITELJA U ODGOVARAJUĆEM RAZDOBLJU NAKON ZAPRIMLJENE PRIJAVE. PRIJAVA SE SMARTRA VAŽEĆOM NAKON UPLAĆENE AKONTACIJE.

BROJ MJESTA U SVAKOM GODIŠTU JE OGRANIČEN.

SMJEŠTAJ RODITELJE I DJECE (UKOLIKO JE POTREBAN), KAO I DOLAZAK NA AKTIVNOSTI KAMPA JE U ORGANIZACIJI RODITELJA. ZA EVENTUALNU POMOĆ OKO SMJEŠTAJA MOŽETE KONTAKTIRATI ORGANIZATORA KAMPA.

DODATNE INFORMACIJE DOSTUPNE SU NA BROJ: 061/493-494 KENAN BUZA-DIREKTOR KAMPA.

FORMULAR ZA PRIJAVU