Alma Ras novi sponzor NK Bosna Visoko

Alma Ras novi sponzor NK Bosna Visoko

Danas (21.03.) je u prostorijama kluba potpisan sponzorski ugovor između komapnije Alma Ras i NK „Bosna“ iz Visokog. Potpis ugovora je nastavak uspješne saradnje iz prošle sezone.
Ova respektabilna i poznata komapnija, u narednom periodu će kroz svoj brend, Manners – Muškarac u pokretu, finansijski podržati rad kluba, ali će također pripremiti i specijalne trening majice za sve naše igrače.
Povodom potpisa sponzorstva, prisutnim medijima, zvanicama i prijateljima kluba su se obratili, gosp. Nermin Kadrić – predsjednik UO NK „Bosna“ Visoko, gosp. Rasim Memagić – direktor kompanije Alma Ras i gosp. Asmir Numanović – direktor prodaje i marketinga Alma Rasa.
„Prije svega, želim da se zahvalim kompaniji Alma Ras, kao i predsjedniku komapnije gosp. Memagiću, što su prepoznali naš rad i trud, te što su odlučili postati dio porodice NK „Bosna“ Visoko. Zaista je velika čast, što jedan ovako veliki brend surađuje sa našim klubom. Siguran sam da ova saradnje može ići samo naprijed i da ćemo u budućnosti imati još bolju i jaču suradnju.“ – kazao je Kadrić.
Nakon gosp. Kadrića, prisutnima se obratio i direktor Alma Rasa, gosp. Rasim Memagić:
„Želim da se zahvalim domaćinu na lijepoj dobrodošlici i na do sada postignutim uspjesima. Nama u komapniji Alma Ras, kao lokal-patriotama, je izuzetno drago da možemo pomoći NK „Bosna“, kako bi klub ostvario zacrtane ciljeve. Inače, NK „Bosna“, uz FK „Sarajevo“ i FK „Željezničar“, postaje strateški partner naše kompanije, kada je u pitanju sport. Bosni želim mnogo uspjeha u daljnjem takmičenju“ – zaključio je gosp. Memagić.
„Manners, kao brend Alma Rasa namijenjen muškarcima, je idealan partner sportskim kolektivima, budući da su sportisti uvijek u pokretu, što je i parola Manners brenda – muškarac u pokretu. Očigledno je da postoji prirodna poveznica između našeg brenda i NK „Bosna“ Visoko, imajući u vidu naš slogan, ali i činjenicu da naša kompanija ima proizvodne pogone u gradu Visokom.“ – naglasio je gosp. Numanović.
Nakon press konferencije, predsjednik našeg kluba je upoznao partnere i kompanije Alma Ras sa budući projektima na stadionu „Luke“.
Kompanija Alma Ras, vođena idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, posebnu pažnju posvećuje muškarcima, kroz svoj brend – MANNERS. Vizija brenda predstavlja muškarca 21. vijeka, u stalom pokretu, koji se lako može prepoznati po tome što je uvijek u nekoj žurbi i nadmetanju s vremenom.

Komunikativan je i naklonjen putovanjima, te tako teži i novim standardima rublja i spavaćeg programa.

NKB Press