Enduro Visoko: “Land of Pyramids Part 2” okuplja 200 vozača i šalje pozitivnu sliku o Visokom

Prošle godine to je vjerovatno bio događaj broj jedan koji se desio u Visokom i koji je imao međunarodni karakter. I ove godine uzpokroviteljstvo Općine Visoko i uz pomoć visočkih privrednika, volontera i medija utrka “Land of Pyramids Part 2” u organizaciji Enduro Visoko bit će održana 22. i 23.04.2017.godine.

Pripreme polako ulaze u finalnu fazu gdje se radi na finalnoj adaptaciji staze, a što podrazumijeva markiranja i označavanja same trase.

Kako saznajemo od organizatora već je veliki broj prijavljenih vozača ide se do cifre od 200. Oni se nadaju da će uspjeti posložiti sve stvari kada je organizacija u pitanju i kako bi se svim učesnicima i posjetiocima pokazalo kako je Visoko dobar domaćin.
Kako je je od velikog značaja sama markacija staze u koju smo uložili puno truda i vremena apeliramo na sve ljude da markacije i oznake ne skidaju. Dolaze vozači iz 7 zemalja, u ta dva dana takmičenja Visoko će biti centar jedne pozitivne stvari koja izvan granica našeg grada šalje pozitivnu sliku o nama – poručuju organizatori Endura Visoko.
Visoko.co.ba