Haris Buljina ostaje u RK Bosna Centrotrans!

RK Bosna Centrotrans produžio ugovor sa pivotom Harisom Buljinom, te se nadamo da ćete biti u mogućnosti da objavite ovu informaciju. 

Nakon dovođenja pojačanja-povratnika Mahira Burića, Adnana Balte i Enesa Skopljaka RK Bosna Centrotrans iz Visokog krenuo je u realizaciju produženja ugovora sa igračima koji su prošle sezone iznijeli teret u Prvoj ligi FBiH – grupa Jug i pomogli da se bivši prvak naše zemlje vrati u elitni rang.
Prvi od igrača koji je produžio ugovor je pivot Haris Buljina, najtalentovaniji kružni napadač u Bosni i Hercegovini, a jedan od najtalentovanijih na ovoj poziciji u regionu.
Buljina je novi ugovor potpisao u prisustvu predsjednika Upravnog odbora Adnan Delića i člana UO Eldina Mekića.
“Drago mi je što sam dogovorio produžetak saradnje s RK Bosna Centrotrans. Ovo je moj klub i iako je bilo nekih drugih ponuda, nije bilo dileme da li ću ostati ovdje. Nova Uprava radi odličan posao i vrlo brzo smo se dogovorili. Ja ću dati sve od sebe da opravdam povjerenje i znam šta se očekuje od mene, pa se ne bojim izazova. Vjerujem da će RK Bosna Centrotrans u narednoj sezoni igrati važnu ulogu u bh. rukometu”, kazao je Buljina, nakon potpisivanja ugovora.
 
Služba za odnose sa javnošću RK Bosna Centrotrans Visoko