Hrelja napustio redove našeg kluba i prešao u Simin Han

Dojučerašnji fudbaler visočke Bosne, Adnan Hrelja, karijeru će nastaviti u dresu Sloge Simin Han s kojom je danas potpisao ugovor.

Hrelja će sa Slogom potpisao saradnju do kraja ove sezone, ali će se ugovor automatski produžiti na još godinu dana ukoliko klub iz Simin Hana izbori plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Novi igrač Sloga za SportSport.ba izjavio je da jednostavno nije mogao odbiti poziv Azmira Husića i Darka Vojvodića, te da se nada da će opravdati ukazano povjerenje u dresu Sloge.

“Poziv Vojvodica i Husića nisam mogao odbiti. Brzo smo se dogovorili, predstavili su mi plan kluba i mislim da se radi o lijepoj priči. Poznajem dosta igrača i šefa struke i drago mi je da ćemo sarađivati. Cilj je ulazak u Premijer ligu, no trebat ćemo se dobro potruditi da bismo ga ostvarili. Tu je mnogo kvalitetnih ekipa i trka će biti neizvjesna do samog kraja. Nadam se da ću opravdati povjerenje koje su mi ukazali Husić i Vojvodić, te da ćemo se na kraju svi zajedno radovati”, rekao je Hrelja za SportSport.ba, te na kraju dodao:

“Želim se zahvaliti Bosni iz Visokog i Nerminu Kadriću na korektnosti i tome što mi nisu pravili problem oko prelaska u Slogu”.

 

nkbosna