Dragan Zovko više nije trener RK Bosna Centrotrans

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST:

Dragan Zovko više nije trener RK Bosna Centrotrans, ekipu protiv Kaknja vodit će Adnan Harmandić i Kenan Ahić

 

Upravni odbor Rukometnog kluba Bosna Centrotrans obavještava javnost da je nakon današnjeg razgovora odlučio da ne produži saradnju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba gospodinom Draganom Zovkom. Izuzetno cijenimo angažman gospodina Zovke u našem klubu i njegov predani rad. Svojim boravkom u Visokom gospodin Zovko ostavio je neizbrisiv trag i zahvalni smo mu što je bio predan u svom radu i što je izabrao da radi u RK Bosna Centrotrans iz Visokog. U nastavku profesionalne karijere želimo mu mnogo uspjeha u radu i uvijek će biti rado dočekan gost u našem klubu i gradu.
Klub se na saradnji zahvaljuje i pomoćnim trenerima Edhemu Sirći i Adisu Hadžiću, kao i direktoru Esadu Konjičaninu,
S obzirom na to da je pred nama utakmica u srijedu protiv Kaknja u okviru posljednjeg kola u jesenjem dijelu Premijer lige BiH ekipu će predvoditi kapiten Adnan Harmandić, uz asistenciju trenera iz naše omladinske škole i našeg bivšeg igrača Kenana Ahića.
RK Bosna Centrotrans nastavlja svoju priču i obećavamo našim vjernim navijačima, koji u velikom broju dolaze na svaku utakmicu, da će rezultati doći i da ćemo učiniti sve da ih još više obradujemo u drugom dijelu sezone, jer su to zaslužili. Nama je čast i zadovoljstvo da smo vratili povjerenje navijača i da imamo njihovu podršku i želimo da i dalje nastavimo u ovom smjeru, kako smo zamislili. Zato ih pozivamo da u srijedu u 19 sati još jednom napunimo KSC Mladost na meču protiv Kaknja i oprostimo se trijumfom od ove polusezone.
Upravni odbor RK Bosna Centrotrans