Nezavisne novine: Buljina bitan za Borac

Od rukometaša Harisa Buljine (19) se mnogo očekuje u banjalučkom Borac M:telu, čiji bi dres trebalo da nosi dvije i po godine.

Sve je dogovoreno sa doskorašnjim pivotom visočke Bosne i potrebno je obaviti samo formalnosti kako bi postao član bh. šampiona.

“Haris će biti veoma bitan za Borac, posebno zato što ćemo da odmorimo Đorđa Ćelića (bio jedini pivot u ekipi) i Duška Hercegovca, koji su bili jedni od glavnih igrača. Buljina igra dobro i u odbrani i u napadu i od njega možemo dosta očekivati”, rekao je Vladimir Branković, direktor Borca.
Buljina je prošle sezone bio na probi u Borcu, ali tada nije došlo do transfera.

“Ekipu Borca dobro poznajem, s obzirom na to da sam već boravio u Banjaluci. Kao i uvijek, pred ekipom su velika očekivanja i dolazim u dobru rukometnu sredinu”, rekao je Buljina.

Visočka Bosna pregovara sa Nikolićem i Jankovićem

I Bosna Centrotrans iz Visokog radi na pojačanjima. U toku su pregovori sa Ratkom Nikolićem, a blizu dolaska je i Stefan Janković.

“Pregovaramo sa nekoliko igrača, još nismo potvrdili nijedno pojačanje za drugi dio sezone, ali nama je najbitnije da nađemo trenera. On će imati uticaj na angažovanje igrača. Tri su trenera u opticaju, ne bih govorio o imenima, ali to su provjereni rukometni stručnjaci”, rekao je Adnan Delić, predsjednik Bosne.

Nezavisne novine