NK „Bosna“: IM “Semić” novi/stari sponzora za 2018.

NK „Bosna“ Visoko dobio je novog/starog sponzora za 2018. godinu.

Jučer je u prostorijama IM Semić obnovljen ugovor o sponzorstvu između IM Semić kao jednog od vodećih proizvodjaća mesa i mesnih preradjevina u regionu.

Ugovor su potpisali vlasnici IM Semić gospodin Esad i Mahir Semić i predsjednik UO NK Bosna Visoko gospodin Nermin Kadrić.

Predsjednik Kadrić je izrazio zadovoljstvo potpisanim ugovorom, te dodao kako očekuje da će pomenuta saradnja biti na još većem nivou u budućnosti.

Također, predsjednik Kadrić je pozvao sve građane općine Visoko da postanu konzumenti proizvoda IM Semić, jer navedena kompanija pokazuje društvenu odgovornost dugi niz godina prema svim sportskim kolektivima koji egzistiraju na području općine Visoko a također pomaže socijalne kategorije sa naše općine Visoko što je za svaku pohvalu .

UO NK „Bosna“ Visoko ovim putem se zahvaljuje gospodi Esadu i Mahiru Semić na dugogodišnjoj nesebičnoj pomoći kako našem klubu tako i ostalim sportskim kolektivima sa podrućja općine Visoko.

 

INDUSTRIJA MESA SEMIĆ

U mnogim krajevima Bosne i Hercegovine, a naročito u središnjem području proizvode se suhomesnatiproizvodi. Ti suhomesnati proizvodi odlikuju se specifičnostima ne samo sa područja s kojeg potiču nego i od načina obrade mesa, dužine soljenja ili salamurenja, metoda sušenja i dimljenja proizvoda.

Među tim suhomesnatim proizvodima posebno mjesto zauzimaju suho meso i sudžuka koji dolaze sa područja općine Visoko.

Industrija mesa Semić zasnovana je na višegodišnjoj tradiciji porodice Semić u proizvodnji i preradi mesa, čuvajući i njegujući tradicionalni način u pripremanju suhomesnatih proizvoda.

Primjenom savremene opreme i metoda za preradu mesa IM Semić je proširila svoj asortiman proizvoda koji bi se mogao podijeliti na sljedeće:
– tradicionalne suhomesnate proizvode (suho meso i sudžuka) u rinfuznom i vakum pakovanju;
– polutrajne proizvode (kobasice, hrenovke i salame):
– oblikovane proizvode (ćevapi, faširano meso, sudžukice i pljeskavice).

www.semic.ba

Industrija mesa Semić VisokoIndustrijska zona Ozrakovići bb
71300 Visoko
BiH

Tel.  +387 32 735 011
Fax: +387 32 733 111

 

email:  semic1@bih.net.ba

 

Komercijala:

 

Tel:  +387 32 735 011

Fax: +387 32 733 111

 

 

Računovodstvo:

 

Tel:  +387 32 733 177

Fax: +387 32 733 177

www.semic.ba