Prvo omladinsko Prvenstvo ONS Visoko

Opštinski nogmoetni savez Visoko

Obavijest

 

Obavještavaju se klubovi ONS Visoko kao i škole nogometa/fudbala sa teritorije općine Visoko, a koje ne učestvuju u prvenstvenim takmičenjima da se prijave u prostorije ONS Visoko sa spiskovima igrača do 16.godina starosti zbog odigravanja  I omladinskog prvenstva ONS Visoko.

Turnir će se odigrati na terenima N.K „Bosna“ –stadionu „Luke“ Visoko u terminima subota i nedjelja ( 30. 06. 2018.  i  01. 07. 2018.)  sa početkom od 10:00 -16:00 sati.

Izvršni odbor ONS Visoko je inicijator ovog turnira, a podržen je od svih struktura ONS Visoko.

– ekipe prijavljuju 18 igrača,

– ekipe koje se prijave uz dokumente – zdravstvena knjižica, ne trebaju registracije zbog izlaganja troškovima,

– učesnici na turnirskom prvenstvu  ne plaćaju kotizaciju: igranje utakmica na terenima, korištenje svlačionica i popratne higijene ( tuševi, mokri čvorovi, sala za press)

– učesnici se moraju pridržavati kodeksa ponašanja, to jest da u slučaju načinjene štete bilo kakve vrste predstavnici klubova zajedno sa pedagozima (trenerima) snose odgovornost i namirenje štete.

Odrediti posebno komisiju od strance predstavnika klubova prilikom održavanja zajedničkog sastanka u prostorijama ONS Visoko. Krajnji datum prijava je 25. 06. 2018. godine u prostorijama ONS Visoko do 12:00 sati.

ONS Visoko