Kovo Commerce nastavlja saradnju sa NK Bosna Visoko

Kolektiv NK Bosna Visoko se zahvaljuje KOVO COMMERCE i njenom vlasniku Zekerijahu Kovi na potpisanom ugovoru za sezonu 2018/2019. te pozivaju građane općine Visoko da u što većem broju postanu korisnici usluga koje im nudi Kovo Commerce, jer navedena kompanija pokazuje društvenu odgovornost dugi niz godina prema svim sportskim kolektivima koji egzistiraju na području općine Visoko.

“Kovo-commerce” d.o.o. je osnovan 1998. godine u privatnom vlasništvu gosp. Kovo Zekerijaha sa sjedištem u Visokom. Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo proizvodima široke potrošnje. U početku preduzeće funkcionira kao veleprodaja i diskontna prodaja a u aprilu 2007. godine otvara svoj maloprodajni objekat, danas poznat kao shoping centar “Kovo-galerija”.


Preduzeće raspolaže sa 2.500 m2 skladišnog prostora a naš maloprodajni objekat “Kovo-galerija” se prostire na 2.200 m2.(supermarket 1.100 m2 i 1.100 m2 prostora u kome se nalazi odjel tekstila, obuće, sportske opreme, robe i dječija igraonica. Također, u augustu 2013 godine, otvara se maloprodajni objekat u Brezi ˝Kovo Market Breza˝, te u februaru 2016 ˝Kovo Market Luke˝ u naselju Luke.