Zajedničko druženje omladinskih selekcija FK Velež i NK Bosna Visoko

01.12.2018. godine je Omladinska škola FK Velež „Muhamed Mujić“ imala zadovoljstvo da ugosti svoje vršnjake iz Omladinske škole NK Bosna Visoko, koja je u Mostar doputovala u ekspediciji od skoro 200 članova koju sa sačinjavali dječaci, roditelji, članovi porodica i dio radne zajednice NK Bosna Visoko.

Jedna prelijepa gesta gostiju iz Visokog, koji su odlučili da pored druženja na stadionu posjete i Stari most, te djeci priušte jedan dan koji će im ostati u lijepom sjećanju. Ovo priliku su iskoristili da Rođenima čestitaju na odličnim nastupima u jesenjem dijelu sezone, dok je Mirza Laletović u ime kluba poklonio jednu prelijepu sliku, koju su primili šef stručnog štaba, Ibro Rahimić, i šef Omladinske škole, Igor Remetić. Delegaciju iz Visokog su pozdravili predsjednik UO, Šemsudin Hasić, i direktor, Džemil Šoše.

Također, u sklopu zajedničkog druženja odigrane su i utakmice između najmlađih selekcija na pomoćnom terenu. Na kraju dana, gosti su ručali u restoranu Megamarketa na koji su bili pozvani i predstavnici Veleža.

Ovom prilikom FK Velež se iskreno zahvaljuje svojim sportskim prijateljima iz NK Bosna na posjeti, uz obećanje da će ovo druženje prerasti u jednu tradiciju.

fkvelez.ba