Obavještenje o cijenama ulaznica u nastavku sezone 2018/19Od naših navijača često dobivamo pitanja o tome kako kao pojedinci mogu podržati rad RK Bosna Visoko, a najjednostavniji način za direktnu podršku svih aktivnosti RK Bosna Visoko, odnosno prvog tima i drugog tima koji se takmiči u Prvoj ligi FBiH, je kupovina ulaznica i dolazak na utakmice koje igraju naši momci.

U nastavku sezone 2018/19 rukometaše našeg prvog tima očekuju izazovi u Kupu i Premijer ligi Bosne i Hercegovine, uz odigravanje završnice Premijer lige u novom play-off formatu kroz koji će se za titulu boriti ukupno 8 timova.

Od naših navijača često dobivamo pitanja o tome kako kao pojedinci mogu podržati rad RK Bosna Visoko, a najjednostavniji način za direktnu podršku svih aktivnosti RK Bosna Visoko, odnosno prvog tima i drugog tima koji se takmiči u Prvoj ligi FBiH, je kupovina ulaznica i dolazak na utakmice koje igraju naši momci.

U tom smislu, koristimo ovu priliku da obavijestimo sve navijače o cijenama pojedinačnih ulaznica u nastavku sezone 2018/19 za utakmice koje naši timovi igraju u Visokom:

– Utakmice Premijer lige: 3 KM
– Utakmice play-offa Premijer lige: 4 KM
– Utakmice Kupa BiH: 4 KM
– Utakmice RK Bosna 2 u Prvoj ligi FBIH: 2 KM

Jedna ulaznica vrijedi za jednu osobu, bez izuzetaka, i ulaz na utakmicu bez validne ulaznice neće biti moguć prije ili tokom utakmice, uz kontrolu ulaza od strane osiguranja na utakmici.

Godišnje ulaznice (bijele i zlatne) vrijede do kraja sezone za sve utakmice prvog tima RK Bosna Visoko.

Kao što je poznato, RK Bosna Visoko se na nakon prvog dijela sezone nalazi na prvom mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine, dok je u Kupu izborio plasman u četvrtfinale.

Prva naredna službena utakmica našeg kluba je četvrtfinalni dvoboj protiv RK Zrinjski Mostar, a igra se u Visokom, u subotu, 2. februara 2019. godine, što je sjajna prilika za naše navijače da još jednom napune dvoranu i podrže rukometaše RK Bosna Visoko.

RK Bosna Visoko