Revanš utakmica 1/4 finala Kupa BiH: RK Zrinjski – RK BosnaRevanš utakmica četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između RK Zrinjski i RK Bosna igra se u subotu, 9.2.2019. godine, od 18 sati u Mostaru.

Naši momci u subotu putuju u Mostar na revanš utakmicu četvrtfinala finala Kupa Bosne i Hercegovine sa namjerom da ovjere plasman u polufinale, prije nego što svoju pažnju usmjere ka obavezama u Premijer ligi.

Kao što je poznato, rukometaši visočke Bosne su u subotu u Visokom ubjedljivo slavili nad rivalima iz Mostara (31:18) pa je revanš utakmica sigurno dobra prilika da još veći broj igrača dobije priliku za igru te se svojim zalaganjem pokuša nametnuti treneru Sirči u nastavku sezone.

Bez obzira na veliku prednost, jasno je da će trener Sirčo od svih igrača i dalje zahtijevati maksimalnu koncentraciju, budući da možemo očekivati i da će igrači Zrinjskog pred svojim navijačima sigurno htjeti da se iskupe za težak poraz. U našoj ekipi ponovo neće biti golmana Mirnesa Grče koji se oporavlja od povrede, baš kao ni Mirze Kapića koji je odsutan još od decembra.

Za kraj, podsjetimo još jednom da se utakmica RK Zrinjski – RK Bosna igra u subotu, 9.2.2019. godine, od 18 sati u dvorani Bijeli brijeg u Mostaru.

rkbosna