Članice KRG “Visoko” u Visokom, Ilijašu i Brezi među najuspješnijim sportistima za 2018.

Proteklih dana u Visokom, Brezi i Ilijašu su održane svečane manifestacije dodjele priznanja najuspješnijim sportistima za 2018.godinu.

Klub ritmičke gimnastike “Visoko” imao je priliku da u svakom od ovih mjesta kandiduje svoje članice, te čast da iste dobiju priznanja za postignute rezultate.

Na području općine Breza nagrade su dobile Emina Tatar, Emina Hasanspahić i Sajra Salčinović kao sportske nade općine Breza, te Amina Lepić specijalno priznanje za razvoj sporta općine Breza.

U općini Ilijaš nagrade su otišle u ruke Sajre Smajlović i Iman Velić koje su dobile specijalna priznanja za doprinos razvoju sporta na općini Ilijaš. Te na području općine Visoko specijalnu nagradu za postignute rezultate je dobila Arnela Bećković, a Emina Omanović je bila proglašena kao sportska nada.

Ispred KRG “Visoko” na ovoj manifestaciji bila je kandidovana i firma “AlmaRas” iz Olova koja je dobila priznanje Donator sporta, a protekle godine je ovaj klub finansirala u vidu nove sportske opreme. Klubu ritmičke gimnastike “Visoko”, dobitnicama priznanja, njihovim trenericama i roditeljima upućujemo iskrene čestitke sa željom da u tekućoj godini ostvare još mnogo dobrih rezultata i mnoštvo nagrada.