Preko 200 članova Taekwondo kolektiva “Bosna” polagalo za viši pojas

U nedjelju, 12.5.2019., taekwondo kolektiv “Bosna” je u sali OŠ “Kiseljak 1” Bilalovac organizovao polaganje za viša učenička zvanja, odnosno za više pojaseve. 


Komisiju su sačinjavali: Edin Kajević 5. dan, predsjednik i glavni trener, Hamza Malbašić 4. dan, član predsjedništva Taekwondo saveza BiH i predsjednik TKD “Bugojno”, Isa Dukmenić 3. dan, predsjednik i glavni trener Akademije “Zejd” Sarajevo, Almin Kajević 3. dan, trener u sekciji Moštre TKD olektiva “Bosna” i Edin Valjevac, menadžer TKD “Bosna” i zapisničar.
“Polaganju je pristuplilo 205 polagača iz 10 sekcija iz četiri grada, a ispit za polaganje za više pojaseve bio je od 9-1 kupa. Tokom polaganja za sve prisutne upriličen je i šou program od strane trenera i članova našeg kolektiva. Također, na oduševljenje prisutnih ropditelja i djece i ja sam izveo svoj prepoznatljivi šou program”, kazao je Edin Kajević, predsjednik i glavni trener TKD “Bosna”.
Svi koji su položili na kraju su dobili i certifikat, a rukovodstvo Kolektiva upućuje iskrene čestitke, saopćeno je iz Taekwondo kolektiva “Bosna”.